ENG   SVE


ETUSIVU
TILINTARKASTUS
KONSULTOINTI
TILINTARKASTAJAT
YHTEISTYÖKUMPPANIT
KOULUTUS
AJANKOHTAISTA
OHJEET&MALLIT
YHTEYSTIEDOT

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

FABO FABO TWITTER

päivitetty 25.1.2018
Anssi Pietiläinen
 HT-tilintarkastaja
Anssi Pietiläinen on toiminut Raha-automaattiyhdistyksessä yleishyödyllisten yhteisöjen ja säätiöiden valvontatehtävissä ja vuodesta 2013 lähtien ylitarkastajana. Lisäksi Anssi on aiemmin työurallaan toiminut tilitoimistossa (Pretax, nykyinen Accountor) monipuolisissa työtehtävissä sekä tilintarkastajana tilintarkastusyhteisössä (PwC).

Taustansa ansiosta Anssilla on vankka kokemus erityisesti erilaisten projektien tarkastamisesta (RAY ja Tekes) sekä eri tyyppisten rahoitusten huomioimisesta tarkastuksessa.

Anssin eritysosaamisaluetta ovat yhdistykset ja säätiöt. Tilintarkastuskokemusta on yhdistysten ja säätiöiden lisäksi eri toimialojen osakeyhtiöistä sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöistä.

Vuodesta 2014 lähtien Anssi on toiminut sivutoimisena tilitoimistoyrittäjänä ja sivutoimisena tilintarkastajana, joihin hän keskittyy päätoimisesti vuoden 2016 alusta lähtien. Tilitoimistokokemus hyödyttää Anssia myös tilintarkastustyössä, koska kirjanpitoasiat ovat yksi hänen vahvimmista osaamisalueistaan.
Anssi Pietiläinen
Anssi myös kouluttaa ja konsultoi mielellään taloushallintoon sekä projektikirjanpitoihin ja eri rahoitustyyppien tilityksiin liittyvissä kysymyksissä.
Yhteystiedot
GSM:
Email:
Yritys:

044 511 5150
Anssi Pietiläinen
Tmi Anssi Pietiläinen
Helsinki
Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki | 09 752 1422
© Copyright Suomen Tilintarkastusammattilaiset