ENG   SVE


ETUSIVU
TILINTARKASTUS
KONSULTOINTI
TILINTARKASTAJAT
YHTEISTYÖKUMPPANIT
KOULUTUS
AJANKOHTAISTA
OHJEET&MALLIT
YHTEYSTIEDOT

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

FABO FABO TWITTER

päivitetty 20.11.2016
Anne Hakala
 KHT-tilintarkastaja, JHT, KLT
Anne on toiminut yli 20 vuoden ajan kahdessa eri kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä, joista jälkimmäisessä hän on toiminut myöskin Porin aluetoimiston johtajana. Annella on ollut aiemmin myös auktorisoitu tilitoimisto, josta hän luopui siirryttyään päätoimiseksi tilintarkastajaksi. Asiakaskunta koostuu pienyrityksistä suuryrityksiin.

Koko tilintarkastusuransa ajan Anne on osallistunut sekä yksityisen että julkisen sektorin toimeksiantoihin. Annen erityisosaamista ovat erityisesti kirjanpito, taloushallinnon prosessit ja toimintatavat, riskit sekä konsernitilinpäätökset. Annella on vankka kokemus EU-hankkeiden tarkastuksesta, hallinnoinnista ja kustannusten tukikelpoisuudesta.

Anne on toiminut kouluttajana useissa erilaisissa tilaisuuksissa, joissa aiheina ovat olleet mm. sukupolvenvaihdokset, kiinteistöalan arvonlisäverotus, kirjanpito ja tilinpäätöksen laadinta, konsernitilinpäätöksen laadinta, hallitustyöskentely ja yhteisölainsäädäntö. Hän on toiminut luennoitsijana Turun Kauppakorkeakoulun Porin yksikössä aiheena tilintarkastuksen teoria ja käytäntö sekä tilintarkastusoikeus.

Annella on myös HHJ-tutkinto (hyväksytty hallituksen jäsen).
KHT Anne Hakala
Yhteystiedot
GSM:
Email:
Yritys:


040 551 3181
Anne Hakala
Audec Tilintarkastus Oy
Yrjönkatu 15 A, 4 krs
28100 Pori
Audec Tilintarkastus Oy
Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki | 09 752 1422
© Copyright Suomen Tilintarkastusammattilaiset